Fatbike inntrykk del 3

20130202-175908.jpg

Etter å ha visst lenge at fatbike er bra på skiløyper var det først idag etter jobb at jeg tok meg en tur på løypa på Sannidal. Hvor bra er det? La meg rope ut: OJ OJ OJ!

Grep er som vanlig sykkel på grusvei, men det morsomme var mest at skiløyper er morsomme med litt bergogdalbane følelse, svinger, opp og ned krønn og en skifølelse selv om man sykler. Behøver man å bremse? Ja der du ville ha bremset med ski, ellers ikke. Det var to bakker jeg ikke kom opp, de er Svært Bratte så det var ingen overraskelse, og formen min er jo midtvinters, men der jeg tidligere har sagt at fatness ikke er bygget for fart må jeg bare bøye meg i støve og trekke det tilbake!

Kunne jeg ikke bare ha syklet rundt på vanlig sykkel da? Nja, sikkert, men det hadde vært en evig slit, 2″ dekk hadde sporet og spinnet og man hadde ikke kunne kjørt så fort og tryggt i svingene.
Man kunne ha gått på ski selvsagt, men det er ikke det samme.
Man kunne ha syklet langs veien også, men nei, det er ikke så gøy synes jeg.

Moro moro moro!

Som du ser på bildet var jeg svært sporty kledd, men det er også noe jeg liker å gjøre noen ganger, jeans og flanelskjorte er det jeg begynte å sykle terreng i, og amn syklet bare for å se hva man kunne se når man kom fram… Og på veien dit… Ikke bare trening og konkurranse.
Og det var det det blei idag også, sykle for å sykle. Prøv det du og, uansett åssen sykkel du har, det handler om å komme seg ut bare! Hvem vet hva du kommer til å oppleve?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..