Sti For Barn

Top-Tubes er et selskap mest kjent for sykler og demperverksted, men vi gjør mye freelance oppdrag. Et av de er sykkelinstruksjon for barn.

Siden 2016 har jeg vært instruktør hos Alle Barna Sykler, der jeg reiser rundt med Johannes og vi lærer barn om trafikken og sykkelferdigheter. Strenge som vi må være pga den selvsagte faren av uoppmerksomme trafikkanter i tunge kjøretøy, fant vi ut at det hadde vært moro å ha en langt mindre streng stisykkel skole!

I 2019 fikk vi realisert ideen, og har nå en etablert fast opplegg for barn som vil sykle i skogen.

2 dager, 8 timer, 24″ hjul, 2 bremser, hjelm påbudt, fra 8år til 12.

Vi har best resultat med de kriteriene her:
2 dager av 4 timer gir en god opplevelse for barna, og fra 8år og 24″ hjul oppover klarer stisykling i en ellers divers gruppe.

2 bremser er en must, men vi er ellers ikke så nøye på sykkelen. Klart at hvis du sender ditt barn på terrengsykkelkurs med landeveisykkel er du ikke snill, men de trenger ikke ha fulldempet-karbonfiber-skivebrems-sykkel til 4 gezillioner heller. Det handler om sykling, ikke sykkelen.

Mer info finner du på: https://stiforbarn.wordpress.com

Og nei, vi tar ikke bilder av barna, uten tillatelse, ja vi har med førstehjelpsutstyr, nei ingen blir tvunget til noe, ja vi sykler om det regner (men det gjør det ikke her), nei du trenger ikke være med (faktisk mest gøy for kidsa å være på kurs uten foreldrene er i veien), ja vi er godkjente instruktører av barn…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..