Sykler 2021

Pandemien har både redusert produksjon OG gjort sykling mer populært! Å skaffe sykkel i 2021 kan være vrient, og innsalget for vår 2022 er allerede godt igang! Ikke nøl om du vil ha ny sykkel i år!!

Vi importerer Orange Bikes fra Storbritania, og fulldemperrammene blir produsert etter behov, men komponenter (gir, brems, demping osv) kan være forsinket. Vi har i tillegg ført GT og Haibike som har norsk distributør.

I år selger vi også Rocky Mountain!!

I 2019 var det 10 dagers ventetid på Orange, i sen 2020 var det over 6 uker. Dette var alikevel raskt i forhold til andre merker!

Denne prosessen fra Orange involverer å finne riktig sykkel, velge utstyrspakke, evt. oppgraderinger og farge. Vi har et digitalt oversikt over hvilken rammer som er ferdige eller klar til bygging , (flate alu-plater brettes, sveises og for og bakramma monteres). Pulverlakkering tar litt ekstra tid om du ikke skal ha standardfarge. Utsyrspakkene har de klart og de shippes fort til Norge.
I sen 2020 fikk vi noen ganger sykler oppgradert gratis fra SLX til XT da Shimano ikke klarte å levere nok komponenter!

Før pandemien fikk vi vite at Cube gikk i direktesalg, og dermed mistet vi en god leverandør med god service i Norge, Lapierre er basert mer på forhåndsbestillinger enn vår lille verksted i skogen kan satse på. Og dermed var vi på utkikk etter nye merker.

GT Bikes har jeg jobbet med tidligere, i ’98 og ’13, og fikk da en mulighet i ’20 da mange sportsbutikke avbestilte i panikk… de re-bestilte igjen like etter #kaos! GT er bra greier da og vi solgte mange derfra i sykkelsommer ’20! Men #plutseligutsolgt var en del av hverdagen. Ingens feil det, men det kunne skje MENS jeg snakket med kunden.

Haibike, fra samme leverandør, er elsykler og det markedet er ganske fort utsolgt til vanlig, 2020 var enda mer ekstremt!

Høst 2020 satt jeg mye på telefon og nett og letet etter sykkelmerker som var stødige. Top-Tubes er en liten bedrift, 97% verksted egentlig. At folk vil kjøpe sykkel her er et kompliment, og med alle de kontaktene jeg har opparbeidet ila de siste par tiår finne jeg alltid et eller annet. En kjempe sykkelnerd er jeg ikke, men hver sykkel monteres som om jeg skulle bruke den selv. Det tar mer tid, men jeg drives av glade kunder!

Men hvilket merker finnes det? Jeg har kjempegode minner fra min tid hos Bikes n Boards i Oslo der vi solgte Kona, tja, jeg syklet noen selv og 😉
men mange ganger er det greit å la minner være nettopp det.

Kikke, leite, gruble, surfe…

Velkommen til Rocky Mountain da! En god og stødig leverandør, rettferdige priser, kvalitetssykler, og morsom geometri også på hardtails! En leverandør vi allerede bruker, og et merke jeg kjenner godt fra før, men har aldri solgt fra. Dette blir bra!
Og ved skrivendestid har vi allerede solgt 2.

Hvordan er salgsprosessen på RM da? Samme som vanlig. Ta kontakt, etter en samtale finner vi noen anbefalinger, og vi skaffer deg den beste sykkelen du kan få. Ikke noe fristelser om en utgående, utstillingsmodell i nesten din størrelse til en god pris, bare det du skal ha.

Sånn. Da blir det gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..