Der ingen skulle tru at nokon kunne skru

Hva er greia med «shed life» verkstedet egentlig? Er ikke de største og mest etablerte best? Min første jobb i sykkelbutikk var en av mine første jobber og jeg var bare glad for å jobbe med sykkel. Verkstedet var mørk, kald og skitten, verktøyet var slitt og manglende. Kunnskapsnivå var derimot ganske høyt og jeg lærte mye!

Det er over 20 år siden, og siden det har jeg vært innom forskjellige bedrifter og jeg har mange gode og vonde minner. Stortsett gode da 🙂

Jeg har jobbet med flinke folk som klarte seg med hva vi hadde råd til, og jeg har jobbet på flotte verksteder med nye verktøy med kolleger som ikke visste hva de var til. Jeg har jobbet med sjefer som ville være kompis men som ikke var det, og for folk som jeg fortsatt ser opp til mange år etter at jeg har gått videre.

En ting jeg har fått i løpet av alle de årene er erfaring, kunnskap og kontakter. Verktøy kan skaffes. Det jeg ikke finner ut av selv har jeg en kontakt som gjerne vil hjelpe meg med.

Mitt livstil er basert på et rent og sunt liv. Jeg bor med min vakre kone og awesome barn et godt stykke ut på landet (men ikke helt der ingen skulle tru at nokon kunne bu), og er omringet av sunne folk til den graden at jeg overraskes at det finnes fortsatt folk som røyker eller lar bilen sin stå og gå på tomgang.

Men å leve sånn er ikke lett. Jeg vil ikke lenge kjøre i nærmere 3 timer hver dag, og betale for å ødelegge bilen og naturen. Jeg vil heller jobbe mye mindre, tjene mye mindre og ha tid sammen med mine barn og kone. Jeg vil heller ha flere jobber enn én jeg mistrives i. Drømmen er å være lykkelig, ikke ha den nyeste bilen, telefonen, ferien eller sykkelen.

Det vil kreve litt sjonglering.ff592be8-0a5c-4c77-aa5e-9e48e0e92dac

En typisk dag for meg nå er:
Følge barn til skole/barnehage, hjem og rett på verksted. Serve ventende jobber. Følg opp varer. Ta lunch i skogen om været er fint, heller jobbe utover kvelden. Rekke litt husarbeid. Hente barn fra skolebuss, hjelpe med lekse. Lage middag til fruen kommer hjem med minsten. Kosetid, kveldsmat, leggetid. Kontortid for pristilbud, oppdatering av nettside, sosialmedia og webdesign, svare kommentarer. Litt tv. Sove. Start again.

Om ikke jeg skal jobbe nattevakt eller som vikar, da må alt sjongleres rundt dette, barn må hentes av andre, man må ha strategisk soveblunder for å orke en natt på jobb.

Men det er moro, og det åpner nye muligheter i området her.

Derfor kan kanskje din demper/setepinne/sykkel få ved så godt arbeid hos oss som på en av gigantene. Kunnskap og verktøy har vi, ditt oppdrag er prioritert, og du bidrar til et sunt og godt liv for en familie på landet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..