GFBD Stabbestad

Global Fatbike Day er en eldre tradisjon, en oppfordring til å ta fatbiken frem uansett vær, plassen du befinner deg på og om du er aleine eller i en mengde!

Så det skulle bare mangle at Top-Tubes skulle invitere til tur iår og! (Ifjor var det i Bamble og undertegnede fikk ikke fri for å bli med jo… snafu!)

Oppmøte på KragerøResort, Tørst Energidrikke under, og kakao etter, og et par timers sykling. Høres digg ut? Værsågod SNØ!

Litt snø er digg på fatbike, men for mye og det blir et ork! Da de som lurte på å komme fikk plutselig andre planer (lappe dekk, vaske hår, mate katta o.l.) så tok jeg turen aleine, men alikevel sammen med noen venner via sosial media!! JA, geeky som det høres ut, så syklet jeg samtidig som en venn i Hamar, og en i Trondheim, mens vi plaget hverandre med insta og snap-bilder. Virtuelt!

Turen for min del var hard, jeg fulgte fotspor, justerte lufttrykk i dekkene 4 ganger, lagde to snøengler og drakk min Tørst i ren overlevelsesdesperasjon! Jeg fikk også flytt ned en bakke og lo’a litt for megsjøl… Hver tur er verdt det!

Kakao i baren etterpå, mens siviliserte folk lurte på om jeg var helt god, og rett hjem til mine jenter og pepperkakebakst. Sykling er alltid bra, ihvertfall bedre enn lappe dekk, vaske hår, mate katta e.l.!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..