Sweet sykkelbukse

Ja bukse ja! Så lenge som jeg har brukt baggy shorts så har jeg brukt tights under i kuldesesongen. Det var greit i 90tallets grunge mote, men nå i ’16 burde man kunne få til en bukse vel?

Sweet er kanskje ikke den første til å komme med langbukse og heller ei den første jeg har prøvd, men er den første jeg har likt! 1 tur og jeg er hooked!

5grader og regn og en høstrygg som gjør at man syklet bedagelig fatbiketur istedenfor fartsfyllt stiracing, ja da er det greit å holde varmen. Men ikke for varm takk. Ja, jeg er vanskelig sånn, og jeg er vel ikke noe verre enn andre syklister der.

Bibtights, knebeskyttere og baggy shorts er litt mye og ubehagelig igrunn, for ikke å snakke om mye vask. Knebeskyttere inntil knærne sitter best, og bukse, digg. Med glidlås på låra for lufting og 4 lommer, litt høyde bak på livet og trangt rundt leggene med glidlås der og, gjør at Sweet Hunter Enduro buksa var rett og slett digg. Tynn nok til det var kaldt i begynnelsen og holdt en grei arbeidstemperatur i løpet av de to timene jeg var ute både på sykkelen og under lett stirydding.

Prisen er hygg og ca det samme som en stishorts på 1599,- … og når du tenker at stisesongen nettopp blei forlenget MED komfort så er det verdt hver eneste krone!!

#rufusanbefaler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..