Tiden flyr, og Top-Tubes Versjon 4.0 er åpen!!

Det er vanskelig å beskrive følelsene man går igjennom når man starter en bedrift, spesielt en butikk. Det blir altoppslukende for den som står bak, men for kundene blir, og SKAL, taes for gitt.

En god butikk skal være der for kunden, med de riktige produktene som kundene både etterspør og trenger, og får man det til får man glade kunder… Det hele blir en veldig vennlig sted å jobbe, handle, og rett og slett være.

Top-Tubes har alltid vært populært i sitt konsept. Der mange i sportsbransjen velger å lokke med rabatt og tilbud, ønsket jeg helt ifra begynnelsen å fremme sportenes beste opplevelser med ærlige produkter og ærlige priser. Versjon 1 vokste fra heimverkstedet til lillesjappa ved bussstasjonen, til mellomstor butikk i mellomstor bysentrum.

Så blei det en pustepause. Å jobbe aleine er krevende, sjefen er alltid dust, og medarbeider samtalene tar aldri slutt. Til slutt måtte vi gå fra hverandre jeg og butikken. Vi hadde gått lei hverandre.

Men så duger jeg ikke til noe annet..? Å ha et sånt filosofi kommer gjerne i veien for å jobbe i vanlig sportsbutikk, men heldigvis er ikke jeg aleine med den. Både kunder, venner og kjente etterspurte anbefalingene og gode råd. «Hadde jeg fått vite at jeg skulle brukt en tusenlapp til så hadde jeg gjort det og vært mye mere fornøyd» er en gjennklanger.

Så når Jens, Sondre og Finn lurte på om jeg ville være med og starte butikk var det lite å tenke på. Når de foreslo Top-Tubes som navn blei jeg veldig, veldig glad.

Spole frem en måned eller to.
Aktivitetsnivået var en stigende kurve, og uken frem til åpningen tok av! Det var gøy å være med på kreativitetsprosessen, men også å kunne slippe det litt og, at Jens og gutta har tenkte mye på deres drømmebutikk er det ingen tvil om, å være så enig er bare gøy.

Og nå har vi vært åpen en uke allerede! Igår fikk vi inn den første alu sykkel på verksted, fremtil da har det bare vært karbon!!! Vi er ikke snobber, alt kan skrues på, men heller ikke har vi noen øvre grense på mekking.
Heller ei noen sjanger grense på sykkel, selv om vi setter en kvalitetsgrense på at sykler skal være trafikksikre(!!!).

At vi har ski og løpeekspert i butikken er gøy, langrenn er gøy når man får riktig produkt, satt opp riktig, og preppa skikkelig på verksted og. Alpinveggen er godteveggen, offpiste gir opplevelse, men også farer, spør oss om skredsikring.

Løpeutstyrveggen er også godt utstyrt, og skrytes av av løpefolka. Og vi har tilogmed våtdrakter til triatletene.

Nei jeg går rundt megselv og lurer litt på hva som skjedde. For noen herlige folk som finnes, glad jeg har møtt de. Og kundene vi får inn fra hovedgata i Porsgrunn er hyggelige og positive.

Moro.

Denne bloggen fortsetter da. Vi har fått en flott ny nettside på http://www.top-tubes.no med webshop snart og proffe greier, og dette blir litt mer min blogg om hva jeg skrur på, viser frem, artikler om produkter som imponerer meg og dems bruk. Jeg skal nok både beroligere og provosere.

Top-Tubes v.4, er her for å bli!!

Vi ses.

Følg oss også på Instagram: toptubes

R.

IMG_0848.PNG

IMG_0847.PNG

IMG_0849.PNG

IMG_0846.PNG

IMG_0845.PNG

IMG_0844.PNG

IMG_0843.PNG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..