Bakramme service

Så du har kjøpt deg en superfin fulldemper sykkel, selgeren visste ikke stort om det fordi, vel fulldempet sykkel stjæler jo energi og i Norge er det ufint å ha det. Men du står på ditt og får lov til å handle…

IMG_7195
I ‘distriktsverksted’ er det koselig og lunt, og en dyr sykkel får den gjennomgangen den skulle ha fått fra utsalgstedet.

Blir sykkelen satt opp til deg? Blir demperne balansert foran og bak? Hvordan er din kjørestil? Klarer du å sette det opp selv? Blei sykkelen montert bra nok i butikken?

Det er en hav av muligheter her:

Demperne bør balanseres, men ikke midt imellom hjulene, først bør man se om du har forover eller bakover prefeanse, om du skal stå eller sitte, hvor høy du er iforhold til din vekt, og så klart om det er til maraton, xc, sti, enduro eller utfor.

Alle leddene på sykkelen bør smøres, metal mot metal uten fett vil slite og knirke etterhvert. Ta du vare på sykkelen din vil den ta vare på deg. Også husk at den er en investering, enten om du skal selge den eller ha den lenge, så bør den kjøres service på. Og butikken/montøren bør ha sjekket at alt var smurt og alle boltene strammet til riktig Nm.

Top-Tubes har godt rykte på dette, jeg selv har syklet fulldempere siden ’94, og har knekt og slitt ut, og lært fra det.

Ta kontakt om du vil ha en service. Det tar vanligvis bare én time, pluss evt. nye lager. Timesats 800,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..