Veloerotica: Trek tempo

 

 

Jeg er heldig da, jeg blir oppsøkt for min mening om sykkel, mystiske lyder og følelser i high-end sykler er en gjenganger for meg. Ofte tenner jeg på utfordringen av å fikse feilen, om det er bare å justere gir eller å feilsøke til en lyd er vekk.

Denne eksotiske carbon maskinen er toppmodell fra Trek når det gjelder å sykle fort, ikke bare en landeveissykkel, men tempo! Ekstrem sittestilling, men, som jeg fikk testet flere ganger, overraskende komfortabelt!

Jeg fikk nemlig syklet på denne en del fordi klienten opplevde en merkelig lyd når hun tråkket, ikke alltid, men noen ganger bare. Jeg feilsøkte en og en ting som det kunne være, og så måtte jeg ut og teste. Jeg sier ut, men det var frem og tilbake i parkeringshuset under Brotorvet der MX Sport er, for dette er en sykkel jeg fikset i den ‘nye’ jobben min, men jeg forteller om den her alikevel fordi jeg er lizzom Top-Tubes og omvendt. Mine lojale lesere ville visst lese mer 🙂 Takk for det.

 

Frem og tilbake i tempostillingen, gire, gire, tråkke, tråkke, oops, man får jo ikke tak i bremsene i denne stillingen! Snakk om ekstremsport! Eller bare formel1… moro lell! #want!

Stikkord er mobilbilder, greit lett, men heller rask, carbooooon, smal, lang, knasende ryggvirvel, mange kroner i verdi, overraskende komfort, fart, FART,FART! 

Må jo sies at jeg fant feilen og kunden blei fornøyd. 🙂IMG_5956 IMG_5957 IMG_5578 IMG_5579 IMG_5580 IMG_5581 IMG_5582 IMG_5583 IMG_5584 IMG_5585 IMG_5586 IMG_5587

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..