GET OUT! Dørstokkmilsluking.

20131204-011441.jpg

Det er kaldt og mørkt ut, og for min del, er klokken også blitt mye. Jepp vinteren er her, selv uten hvitt, arbeids- og familielivet tar sin naturlig pri og Facebook leverer massevis av flotte turbilder fra folk som har det bedre enn meg.

Dørstokkmila kommer av at jeg snakker meg ut av ideen sykling.

-Det skal jo være moro og da! Søyt jeg igår på FB til Kaja, men visste egentlig at hennes Just Do It råd var rett, tenkte egentlig jeg kunne heller stikke på treningstudio te’ morran.

Andre ga meg også råd, Simen fortalte at han hadde lest et sted at man skulle ihvertfall ut og ta de første 10min av økta, oftest da fulgte resten når man var først igang.
Selv bruker jeg den Bedre å angre på noe man har GJORT… Men sykla ikke igår.
Heller ei blei det gym imorres.

Man må finne noe å glede seg til. For meg var det det kule lykta, en rute jeg ville prøve, og GT Force Pro som GT har lånt meg… Det og at det er fortsatt bart, snart kommer snøen og da kan man glemme stiene!

Ikveld etter jobb, og litt flørting med kona, så dro jeg ut og sykla en liten runde på en time. Kl.2230. Og fordi det var sååå gærnt kozte jeg meg enda mer!

Tingen er at dørstokken er aldri ei mil, og de flinkeste kommer seg ut lell. Prøv det du og, du vet aldri hva du får av tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..