Lær deg å si nei til det som er greit, så du kan si ja til det som er best.

I det siste har jeg solgt en del flotte sykler, ikke alltid i Kragerø, ikke en gang her i Telemark. Jeg spør noen ganger hvordan noen kan forsvarer en 50’000,- sykkel pluss en, opptil, 3timers biltur. Svarene som har lydet ganske likt og innebærer sparing, hardt arbeid, drømmer og å søke etter det beste.

Noen ganger lønner det seg å vente, spare pengene på å ikke kjøpe nest beste og vente på den beste. Det er lett å bli revet med på en god pris, men husk at det er en god sykkel du er ut etter! Det beste er bra nok, og god service og ekspertise til å hjelpe deg få det optimale ut av det du har kjøpt burde være en selvsagt.

Over årene har fulldempet sykkel vært en fasinasjon for meg, og den fasinasjonen har ført til en evig søk på info om teknologien, teknikker og logikken bak det. Noen demper systemer er ‘smarte’ men ikke funker helt, andre for enkle og krever for mye teknikker fra syklisten. Mange års erfaring har gitt konklusjonen at en flink syklist på et bra system er uslåelig… logisk jo.

Jeg er takknemlige for de hyggelige kundene jeg får, det er moro å få lov til å bidra til noe så viktig som deres opplevelser. Er jeg flink får dere det fint, gjør jeg en slett jobb… evig motivasjon det der, og jeg sykler selv så vet hvordan en teknisk feil kan ødelegge en dag, en helg, eller en ferie.

Derfor gir jeg gratis service i ett år for å kunne passe på at din sykkel funker, og for neste år tar vi det et steg videre. Vi skal ut på veien med servicebilen dit du sykler. Dessverre ikke hver helg, men det vil komme info om hvor vi skal, og er du i nærheten kan du svinge innom bilen og få sykkelen din sjekket. Det blir moro!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..