Sykkel til ditt bruk

Hva trenger man av sykkel? Stadig vekk hører jeg ‘…den er bra nok for mitt bruk…’ og som man sier på engelsk ‘horses for courses’, det er klart at ikke alle trenger en super carbonfiber fulldempet sykkel med 82 gir og elektronisk demping, men heller ei trenger alle å ha en enkel gatesykkel.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Sykler til alle i familien, fra 3499,- 

Selv liker vi alle som sykler, ukritisk til hva du skulle ha lyst å drive med. Noen liker bare å ha en sykkel i tilfelle en tur med venner en sommerskveld skulle bli aktuell, noen trener med mål om å ta Birken/Trondheim-Oslo e.l. Noen skal sykle på skolen og noen sykler til jobb. Noen sykler for naturopplevelsen og noen for mestring av sin egen kroppsytelser, noen mange mil, noen bare noen få meter.

Her i Top-Tubes gjør vi ikke forskjell på folk, vi har vært i bransjen i mange år som mekkanikker, selger og designer, vært på kurs og holdt kurs om sykkel for andre. For meg har det vært mest moro å ha fulgt, og kanskje tilogmed påvirket, utviklingen i sykkelverden de siste 16 årene. Jeg har syklet utfor for det var det som var mest spennende for meg, og jeg har merket at utviklingen av sykkelutstyr har ofte begynt der. Skivebremser, dempersystemer og eksotiskematerialer blei brukt først på utfor, og etterhvert som det besto ildprøven (eller ikke), blei det mer dagligdags (eller ikke).

Jeg fikk sjansen til å være med og starte og trene utforlandslaget, men merket at det var vanlig sykling som jeg liker best å bidra til. Ja til ‘ditt bruk’ føler du at du kan prioritere bort noe av det de fjongeste syklene har, uten tak over hodet og mat i magen er ingen syklist rask, men det er alikevel viktig at en sykkel er trafikksikker og passer deg.

Mange års erfaring har gitt oss muligheten til å se tvers igjennom salgsbrosjyr snikksnakk, og syklene vi fører her i sjappa er vi overbeviste er de beste du kan få for pengene, montert med kjærlighet av ekte sykkelentusiaster (og for å være helt ærlige, nerder!)

Målet vårt å være sykkelbutikk for hele familien, uansett sykkelnivå, dét er moro å oppnå! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..