Kan jeg gi deg et kyss?

En hyggelig minne, som jeg vil ta med meg og som er hele meninga med å drive sykkelbutikk på Top-Tubes nivå.

En kunde var innom, plaget med ryggsmerter når han syklet, men alikevel veldig glad i å sykle. Han hadde en large Cannondal fra århundreskiftet, høres gammel ut, men den var godt tatt vare på og han var glad i den, og viktigere enn det: satt godt på den.

Men han sleit i oppoverbakker.

Da tok vi frem noen sykler, i størrelse medium for han å prøve, både 26″, hybrider og 29er. Jeg anbefalte 29er for jeg ser at dette er fremtiden av milslukere med god OG effektiv sittestilling. Han satt best på en 26″, men den trilla ikke så godt som hybriden eller 29er’n.

Vi snakker om å bytte styrestem og styrer, seter og justeringer, jeg hadde en teori om at large ville kanskje gi han en bedre moment i armene for å bære overkroppen hans, men han beit ikke på med en gang. Jeg tar frem en large Specialized Carve  Comp alikevel og ber han prøve den. Når han kommer tilbake, før han rekker å si noe, ser jeg at det var fulltreffer. Smilet hans sa alt.

Liten butikk som vi har sier jeg alikevel at om han hater sykkelen etter den første turen så tar vi den inn igjen. han kjøper sykkelen og drar.

Neste dag er han innom, butikken er full av kunder (lørdag vettu), og han kommer rett bort til meg, jeg tenker uh-oh ikkje bra, han sier «Kan jeg få gi deg et kyss?»

What? Så fornøyd var han, skikkelig sykkelopplevelse fikk han. Vi hadde truffet riktig alikevel! Og den første turen blei lengre enn han regnet med.

Gøy å hjelpe folk med sykkel? JA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..